Δωμάτια & σουίτες

Πορταριά Διαμονή

Αν αναζητάτε στην Πορταριά διαμονή, το Erofili Hotel and Suites σας υποδέχεται στα 16 του δωμάτια και σουίτες, χωρισμένα σε 5 τύπους, έτσι ώστε να προσφέρουν ένα περιβάλλον εξαιρετικής άνεσης για τους επισκέπτες που επιθυμούν να βιώσουν μία εμπειρία αυθεντικής οικογενειακής διαμονής. Κάθε δωμάτιο και σουίτα χαρακτηρίζεται από μοναδικότητα, λειτουργικότητα και παραδοσιακό σχεδιασμό, χαρακτηριστικό της τυπικής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του Erofili Hotel and Suites στην Πορταριά προσφέρουν στους επισκέπτες μια αίσθηση γνήσιας πηλιορίτικης φιολοξενίας και ένα αίσθημα οικειότητας. Η συγκλονιστική θέα από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια «κατακλύζει» τα δωμάτια, χαρίζοντας στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, με φόντο το πανέμορφο τοπίο του Πηλίου.

Στο Erofili Hotel and Suites στοχεύουμε να σας μυήσουμε στα πηλιορείτικα μυστικά μεταδίδοντάς σας ένα αίσθημα θαλπωρής, για να νιώσετε ακριβώς όπως στο σπίτι σας. Κάθε ημέρα ξεκινάει με ένα υπέροχο πρωινό και μία δροσερή αναζωογονητική αύρα. Απλά επιλέξτε το δωμάτιο ή τη σουίτα που σας ταιριάζει και δεν μένει παρά να σας καλωσορίσουμε στο “σπίτι” σας μακριά από το σπίτι.

Classic Double Room με θέα βουνό
 • Χωρητικότητα :
  2 άτομα
Περισσότερες Πληροφορίες
Το Classic Double Room με θέα βουνό του Erofili Hotel and Suites αποπνέει παραδοσιακό αέρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διαμονή δυο ατόμων στην Πορταριά.
Classic Double Room με πανοραμική θέα
 • Χωρητικότητα :
  2 άτομα
Περισσότερες Πληροφορίες
Το ευρύχωρο Classic Double Room με πανοραμική θέα του Erofili Hotel and Suites είναι μία όμορφη επιλογή για όσους από εσάς αναζητάτε μία άνετη και ατμοσφαιρική διαμονή στη γραφική Πορταριά.
Family Apartment με δύο υπνοδωμάτια
 • Χωρητικότητα :
  4 άτομα
Περισσότερες Πληροφορίες
Το Family Apartment με δύο υπνοδωμάτια έχει όλα τα εφόδια για να στεγάσει με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή μίας τετραμελούς οικογένειας στην Πορταριά.
Junior Suite με πανοραμική θέα
 • Χωρητικότητα :
  3 άτομα
Περισσότερες Πληροφορίες
Μια από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές διαμονής του Erofili Hotel and Spa είναι η Junior Suite με πανοραμική θέα που αποτελεί ιδανική επιλογή για 3 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 1 παιδί.
Grand Luxury Suite με πανοραμική θέα
 • Χωρητικότητα :
  2 άτομα
Περισσότερες Πληροφορίες
Με ρομαντικό χαρακτήρα και προορισμένη να φιλοξενήσει τις πιο ιδιαίτερες διακοπές ενός ζευγαριού, η Grand Luxury Suite με πανοραμική θέα, με τζάκι είναι η τέλεια επιλογή διαμονής για τα ζευγάρια που αναζητούν στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς.

Επικοινωνία

Newsletter

Social Media

Copyright © Erofili Hotel 2024 | All Rights Reserved