Διαθεσιμότητα:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Tο ξενοδοχείο Ερωφίλη στο Πήλιο συνδυάζει παράδοση και άνεση. Διαθέτει αίθουσα πρωινού μπουφέ, καφέ-μπαρ, σαλόνι με τζάκι και βεράντα με καταπληκτική θέα στη γραφική Μακρινίτσα, την Πορταριά και την πόλη του Βόλου. Απολαύστε τα χειροποίητα γλυκά μας, τον καφέ ή το ποτό σας και γνωρίστε τη φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα του χώρου. Το πρωινό μας θα σας εντυπωσιάσει με τον πλούσιο μπουφέ, τις χειροποίητες πίτες και τα γλυκά μας.

Στα 20 μέτρα από το ξενοδοχείο Ερωφίλη, βρίσκεται η κεντρική πλατεία της Πορταριάς, όπου μπορείτε να βρείτε εκλεκτά εστιατόρια και καφετέριες. Σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από το ξενοδοχείο Ερωφίλη υπάρχει ο πρώτος δημοτικός χώρος στάθμευσης της Πορταριάς, ενώ θα βρείτε και έναν δεύτερο στα 40 περίπου μέτρα.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βιώσετε τις πιο ξεχωριστές διακοπές σας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μαγνησία και στην Πορταριά Πηλίου, στο χώρο που έχουμε επιμεληθεί προσωπικά για να σας προσφέρουμε άνεση, ζεστασιά, φιλικότητα και τις υπηρεσίες ενός σύγχρονου καταλύματος